
Partner godny zaufania
Urządzenia chłodnicze, gastronomiczne i kriogeniczne

Typ | Długość [mm] | Głębokość [mm] | Wysokość [mm] | Powierzchnia użytkowa [m2] |
Klasa Efektywności STANDARD (O) |
Baza EPREL (O) |
Klasa Efektywności STANDARD (O/DU) |
Baza EPREL (O/DU) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
60 | 600 | 795 | 1400 | 0,9 | ![]() |
zobacz | ![]() |
zobacz |
90 | 900 | 1,4 | ![]() |
zobacz | ![]() |
zobacz | ||
120 | 1200 | 1,8 | ![]() |
zobacz | ![]() |
zobacz |
UWAGA!
PRODUCENT ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIANY PARAMETRÓW TECHNICZNYCH URZĄDZENIA
Prezentowane klasy efektywności energetycznej dotyczą urządzeń w wykonaniu standardowym. W zależności od konfiguracji mebla, skala może ulec zmianie. Właściwa klasa energetyczna znajduje się na etykiecie energetycznej danego urządzenia.