Stół do pizzy
Parametry
- Klasa klimatyczna:
IV (maksymalna temperatura otoczenia +30oC, maksymalna wilgotność względna 55%) - R290 oraz III (maksymalna temperatura otoczenia +25oC, maksymalna wilgotność względna 60%) - R452A - Zakres temperatur:
+1 ÷ +10oC dla wersji chłodniczej - Czynnik:
R290 - Agregat wewnętrzny
Stół do pizzy
Typ | Długość [mm] | Głębokość [mm] | Wysokość [mm] |
---|---|---|---|
950 | 950 | 700 | |
1820 | 1820 | 860 | 850±30 |
2320 | 2320 | 860 |
UWAGA!
PRODUCENT ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIANY PARAMETRÓW TECHNICZNYCH URZĄDZENIA
Prezentowane klasy efektywności energetycznej dotyczą urządzeń w wykonaniu standardowym. W zależności od konfiguracji mebla, skala może ulec zmianie. Właściwa klasa energetyczna znajduje się na etykiecie energetycznej danego urządzenia.
- Konstrukcja z blachy INOX
- Komora przechowalnicza
- Chłodzenie wymuszone
- Automatyczne odparowanie skroplin
- Automatyczne odszranianie
- G-1 PZ – układ chłodniczy z boku
- G-1 PZ/D – układ chłodniczy na dole
- Blat granitowy
- Nadstawka chłodnicza, szklana z oświetleniem (tylko G-1 PZ)
- Oświetlenie LED