witamy Capri


OPIS URZĄDZENIA W WERSJI STANDARDOWEJ: OPCJE:
  • 3 wersje: chłodnicza (CH), grzewcza (GR), neutralna (NE)
  • Konstrukcja z blachy ocynkowanej
  • Wersja do zabudowy (DZ)
  • Szkło hartowane, proste
  • Tacki ekspozycyjne i blat roboczy ze stali nierdzewnej
  • Oświetlenie części ekspozycyjnej
  • Przesłony nocne z pleksy
  • Gniazdko pod blatem roboczym
  • Chłodzenie wymuszone
  • Zakres temp.* dla CH:+2 ÷ +8°C
  • Zakres temp.* dla GR:+40 ÷ +90°C
  • Automatyczne odparowanie skroplin
  • Obudowa CLASSIC (CLA) – front i boki proste (malowanie w RAL lub bejcą)
  • Obudowa RETRO (RET) – front i boki frezowane (malowanie tylko w RAL)
  • Obudowa MODERN (MOD) – front z płyty SIBU, podświetlony LED, boki z MDF
  • Wersja na czekoladę i praliny
  • Wersja pod agregat zewnętrzny (AZ)**
  • Oświetlenie LED
  • Kółka
  • Łączenie w ciągi
  • Półka szklana
  • Przegroda z pleksy
  • Tacka 2 stopniowa
  • Ruszt na pieczywo z tacką na okruchy
  • Tacki piekarnicze
  • Półka przesuwna na wagę
  • Lampy grzewcze dla wersji grzewczej
  • Bumper ze stali nierdzewnej
  • Półka dla klienta z rurek chrom (3 szt)
  • Blat granit

 * - Zakres temperatur podany dla maksymalnej temperatury otoczenia +25°C oraz wilgotności względnej 60%.
** - Zapotrzebowanie mocy chłodniczej: 550W/mb parownika przy temp. odparowania -10°C (aut. odparowanie skroplin na życzenie)


 DANE TECHNICZNE:

* Wartości podane dla temp. odparowania -10oC, skraplania +45oC, temp. otoczenia +25oC, wilgotności względnej 60%.