witamy Carmella


 OPIS URZĄDZENIA W WERSJI STANDARDOWEJ: oPCJE:
  • Wersje: chłodnicza (CH), grzewcza (GR) i neutralna (NE)
  • Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
  • Obudowa drewniana
  • Szyby boczne i przednia zespolone z sitodrukiem (złotym, srebrnym lub czarnym)
  • Profile złote, srebrne lub czarne
  • 3 rzędy podświetlonych półek: szklanych (CH, NE) lub ze stali nierdzewnej (GR)
  • Oświetlenie żółte
  • Tylne drzwi zespolone, przesuwne (z wyjątkiem CL 60 – drzwi szklane, uchylne)
  • Chłodzenie wymuszone
  • Zakres temp.* dla CH:+4 ÷ +10°C
  • Zakres temp.* dla GR:+40 ÷ +90°C
  • Automatyczne odparowanie skroplin
  • Higrostat (osuszacz)
  • Wersja na czekoladę i praliny
  • Agregat zewnętrzny (AZ)**
  • Zabudowa indywidualna (DZ)
  • Oświetlenie LED
  • Nawilżacz ultradźwiękowy (NAW) (z wyjątkiem CL 60)
  • Szkło przednie zabezpieczone linką
  • Blat ze stali nierdzewnej
  • Termometr w lampie
  • Panel dolny frontowy podświetlony
  • Kółka
  • Klapki uchylne zamiast szyby przedniej (KL)

                                                                                                    

* - Zakres temperatur podany dla maksymalnej temperatury otoczenia +25°C oraz wilgotności względnej 60%.
** - Zapotrzebowanie mocy chłodniczej: 1000W/mb parownika przy temp. odparowania -10°C (aut. odparowanie skroplin na życzenie)


   DANE TECHNICZNE:


* - Bok: 20mm
** - Wartości podane dla temp. odparowania -10oC, skraplania +45oC, temp. otoczenia +25oC, wilgotności względnej 60%.